OVER ONS

Jinterwas Photography zijn Ruud en Linda van Oeffelen-Brosens. In hun kindertijd was fotograferen voor allebei een leuke hobby. Linda werkte zelfs een tijdje in de grafische sector waardoor ze ook belangstelling kreeg voor grafisch design en Photoshop.

In 2016, na een zomercursus, begonnen Ruud en Linda aan een driejarige fotografie-opleiding aan de School voor de Kunsten te Roosendaal. Daarna volgde Linda nog de cursus ‘Beeldtaal’ bij Bart Siebelink, een mentoraatstraject bij Bart en de cursus ‘Grip op Groei’. Om kennis en vaardigheden up to date te houden, volgen ze samen online cursussen van Creative Live, PHLearn en F64 Academy. Sinds hun afstuderen aan de School voor de Kunsten zijn ze ook actief lid van Fotogroep Roosendaal.

Door vanuit verschillende invalshoeken samen te werken, versterken Ruud en Linda elkaar in hun werk. Ruud’s passies zijn evenement- en concertfotografie. Al jarenlang fotografeert hij bijvoorbeeld als vrijwilliger de gala’s van KPO de Kameleon. Ruud is vooral een technisch fotograaf, die graag ‘het moment’ pakt. Linda streeft er naar om uw wensen te realiseren, of dat nu gaat om architectuur-, honden-, portret-, product- of trouwfotografie. Ook voor het retoucheren van foto’s, het maken van (digitale) foto- of gedenkboeken of ander grafisch design kunt u bij Linda terecht.